Design

A Christie barbecue-t kimondottan közösségi használatra tervezték: könnyű a fenntartása, robosztus és egyszerűen kezelhető.

Legyen szó elektronikus vagy gázzal működő modellről, a készülék egyetlen gombjának lenyomásával elkezdődik a sütési ciklus, ami a beállított idő, illetve a gomb ismételt lenyomása után fejeződik be. A dán téltől az ausztrál nyárig, mindenhol megállja a helyét. Költséghatékony és könnyen beszerelhető, de ugyanakkor rendkívül masszív, biztonságos és alacsony gondozási igényű, szinte bárhol telepíthető.

Teljesítmény

Szemben az otthoni vagy éttermi használatra tervezett modellekkel, kiemelkedő teljesítményre és sok éven át tartó egész napi folyamatos működésre vannak tervezve.


Akár különleges időjárási viszonyok és nagy igényeket támasztó, “kevéssé elővigyázatos” felhasználók mellett is. Elég erős ahhoz, hogy nagy mennyiségű alapanyagot gyorsan, és energiahatékonyan megsüssön. A készülék higiénikus, korróziónak ellenálló acél sütő felületét a legújabb fejlesztésű digitális technológia vezérli.


Biztonság és Higiénia

A közösségi barbecue fejlesztése során a biztonsági kérdéseket tartottuk a legfontosabnak.

Az égési sérülések és az erdőtüzek megelőzése mellett az élelmiszerbiztonsági kérdéseket helyeztük előtérbe. Minden Christie barbecue az általunk fejlesztett és szabadalmaztatott biztonsági megoldásokkal rendelkezik; a sütőfelület automatikus fertőtlenítő ciklusa elpusztít minden baktériumot. A többcélú kezelő gomb gyerekek számára nehezen elérhető, kezelése pedig nem is lehetne egyszerűbb. A működési módok változását hangjelzés kíséri, így a felhasználó követni tudja a gép működését. Véletlenszerű bekapcsolást megelőzendő, a kezelő gombot 6 másodpercig benyomva kell tartani a bekapcsoláshoz.

partnerünk által beépítve is kérheti >>

Az első magyarországi Christie barbecue


Az első magyarországon kihelyezett eszközünk Kenesén a Marina Portban található.


Itt egy Azték ezüst színű,  Modular 2-es, egy sütőlapos barbecue-t telepítettek 90 perc alatt. 

Remekül illik a legszebb Balatoni kikötőnkhöz, és kíváló lehetőség, hogy a főzöcskézni szerető hajósok és vendégeik mindennapját megkönnyítse.

Természetesen napokon belül fel is avattuk egy sütéssel. Fantasztikus ízek, szép helyszín, szuper emberek.

Jó party volt, köszönjük Marina Port!